Få offerter på säkerhetsdörrar

På vår sida "Vad kostar en säkerhetsdörr" kan du få snabba offerter från de ledande leverantörerna och installatörerna av säkerhetsdörrar.

» Lämna en offertförfrågan nu - det är gratis!

Säkerhetsdörr ökar värdet på din lägenhet

Om man gör en vanlig sökning på Google efter ”säkerhetsdörrar”, men begränsar sig till senaste veckan, eller rentav dag/timme, så hittar man nästan alltid en mängd sidor som nämner just ”säkerhetsdörr”. Varför? Svaret är enkelt – det är alla mäklare som har förstått att folk värderar säkerhet. Om man i lägenhetsbeskrivningen tar med säkerhetsdörren som ett försäljningsargument så måste det ju innebära att mäklaren värderar den till något. Men hur mycket?

Din bostadsrätt ökar i värde med säkerhetsdörr

”Värdet på din bostadsrätt ökar minst med lika mycket som kostnaden för att installera dörren. Jag skulle vilja påstå att det är en ren vinstaffär”, berättade en mäklare vi talade med i veckan. ”En förening som låtit installera säkerhetsdörrar i hela fastigheten känns genast oerhört seriös och för den enskilda lägeheten så känns det som ett av de absolut mest användbara försäljningsargumenten.

Mäklarnas objektbeskrivningar varierar naturligtvis, men här är några aktuella citat från pågående försäljningar – tagna från mäklarnas egna sidor:

”En inbyggd garderob finns i anslutning till sovrummet, plats för avhängning och garderob finns mittemot. Säkerhetsdörr stänger ute ljud och ger trygghet”..

”Föreningen verkar för ett tryggt boende genom att t.ex. installerat säkerhetsdörrar i alla lägenheter”..

”Hall med säkerhetsdörr” (invid bild)..

Huvudentrén har säkerhetsdörr, plats för avhängning och klinkergolv”..

En bloggare, Emma, beskriver känslan i sin blogg nyligen:

”Bostadsrättsföreningen byter alla dörrar till säkerhetsdörrar, så det är det som är i görningen” .. följt av ”Till de bra sakerna hör att jag när jag kommit hem idag hade fått en ny dörr. En säkerhetsdörr, så nu är jag alldeles säker”. För henne ljuspunkten på dagen.

En etta på Närkesgatan går iväg med följande i beskrivningen: ”Trägolv och ljusa väggar. Ny säkerhetsdörr för ljudisolering och säkerhet”. Man pratar ofta och gärna om såväl säkerheten som den förbättrade ljudmiljön som en säkerhetsdörr för med sig.

Byt till säkerhetsdörrar i bostadsrättsföreningen

Att värdet av en säkerhetsdörr är något man har igen i ren värdeökning verkar solklart. Dessutom talar allt för att värdeökningen är större om hela föreningen byter till säkerdörr samtidigt. Då får man den personliga känslan av säkerhet samtidigt som föreningen ökar i värde och känsla av stabilitet.

Bor du eller är du verskam i en bostadsrättsförening som bytt till säkerhetsdörrar? Skriv gärna om dina erfarenheter här i en kommentar. Vi tar gärna emot känslomässiga som rent ekonomiska erfarenheter!

  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • StumbleUpon
  • Twitter

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>